2015. gada pēdējā MiniBalle

↑ Atgriezties
Dancing-couple


Laiks skrien vēja spārniem! Vēl tikko likās, ka rudens un deju sezona tik sākušies, ka jau Ziemassvētki un Jaunais gads pie loga klauvē...

Bet pirms gada beigu tradicionālajiem lielajiem pasākumiem ir arī vēl kāds mazāks, un gandrīz tikpat nozīmīgs... arī mēs kopjam savas tradīcijas, tādēļ kā ik katra mēneša beigās, šajā gadā pēdējoreiz - MiniBalle ir klāt!!!

MiniBalle - praktiskais deju vakars, kurā vēl šo to iemācīties, bet galvenokārt - smelties pārliecību pašiem par sevi! Lai ejot uz ballēm, publiskiem deju vakariem, deju kursu apmeklētāji varētu justies atbrīvotāki un drošāki par savu dejotprasmi.

Šomēnes tā ir svētdien, 29. novembrī, plkst. 17:00.

MiniBallē galvenais akcents tiek likts uz jau iemācīto deju soļu, figūru atkārtošanu un nostiprināšanu. Tā ir draudzīga tikšanās un atkalredzēšanās ar mūsu balles deju kluba kursantiem un dejotājiem gan ļaujoties dejas burvībai, gan patērzējot atelpas brīdī. Patīkamākam atelpas mirklim, ņemam līdz arī kādu uzkodu un atspirdzinošu dzērienu.
Kā jau MiniBallē pienākas, dāmas un kungi uzpošas nedaudz svinīgāk nekā ierasts uz nodarbībām.

Iesāksim ar dejas soļu atkārtojumu un vakara gaitā izdejosim visas līdz šim mācītās dejas. Droši vien neizpaliks arī kāda draudzīga deju rotaļa, dejas ar partneru maiņu, vai varbūt skolotāji nodemonstrēs kādu jaunu deju soli.

Jautrība, prieks, atkalredzēšanās ar draugiem - tās ir pozitīvas emocijas ilgam laikam!

Tiekamies MiniBallē jau šo svētdien 29. novembrī, plkst. 17:00, Raiņa ielā 14, Valmierā!

Pēteris, "Balles deju kluba Valmiera" kursants

PS. Ja ir jautājumi, - rakstiet vai zvaniet Valentīnai.